За проекта

Център по образна диагностика Младост функционира на територията на най-големия Медицински комплекс за доболнична помощ в България – Младост. Центърът се развива постоянно като добавя ново, модерно оборудване и достъпни услуги.

Като клиенти те се свързаха с нас с желанието да се направи нов дизайн на уеб сайта. Старият уеб сайт беше създаден през 2014 г. и не отговаряше на съвременните тенденции.

Тяхното задание беше да се направи изцяло нов, модерен и функционален responsive уеб сайт, представящ тяхното портфолио от услуги. Избрахме WordPress като платформа, защото е динамично развиваща се и лесно може да се правят необходимите ъпдейти по съдържанието.

Какво направихме за тях

Създадохме уеб сайта от нулата, настроихме всички необходими SEO атрибути, обучихме маркетинг екипа на Центъра как да ъпдейтва съдържанието. Постарахме се да им обясним необходимостта от периодично качване на новини и съдържание, за да запазят позициите си в Google. Създадохме Google My Business профил. След година уеб сайтът държи челни позиции в Google по важни за тях ключови думи.