Дата на влизане в сила 07.05.2021 г.

Ние, Digipal Advertising (“Digipal Advertising”, “Digipalads.com”,“ние”, “нас” или “нашата”), чрез тази декларация за поверителност желаем да информираме потребителите и посетителите на нашите уебсайтове за целта, вида и обхвата на обработката на лична информация. Меркус ЕООД с ЕИК203063328 e администратор на лични данни по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета на Европейския съюз.Нашите уеб сайтове и услуги непрекъснато се проверяват и подобряват.

С използването на някоя от услугите на Digipal Advertising, потвърждавате, че сте се съгласили с Общите условия и сте прочели и разбрали тази Политика за поверителност, както и Правилата на “бисквитките”.

Моля, прочетете нашата политика за поверителност внимателно, за да получите ясна представа за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме Вашата лична информация в съответствие с нашия уебсайт.

Каква лична информация се събира от хората, които посещават Digipalads.com?

Когато се регистрирате в Digipalads.com, ще бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес и парола, за да завършите регистрацията си. Имейл адресът се използва за изпращане на уведомления относно уебсайта на Digipalads.com на потребителя. Тези известия включват например данни за вход, информация, съобщения и др. Потребителите винаги имат възможност да се откажат от бюлетина и от отделните уведомления за модули.

Информация, която споделяте с нас във връзка с проучвания, конкурси или промоции.

Когато използвате нашите услуги, ние събираме аналитична информация относно използването на сайта от Вас и от вашите клиенти. Това включва: IP адреси, предпочитания, уеб страници, които сте посетили, преди да отворите нашия сайт или сайтове на наши потребители, информация за браузъра, мрежата или устройството Ви (например тип и версия на браузъра, операционна система, портебителски настройки, доставчик на интернет услуги, идентификационни номера на устройства и езикови и други регионални настройки), информация за начина на взаимодействие с услугите и клиентския уебсайт (например времеви марки, кликвания, скролване, време за сърфиране, търсения, транзакции, страници за препратки, време за зареждане и проблеми, които може да срещнете , като грешки при зареждане).

Допълнителна информация, която ни изпращате директно или чрез Услуги на трети страни, ако използвате Услуга на трета страна за създаване на профил (въз основа на настройките за поверителност с подобна услуга на трета страна).

Кога се събира информация?

Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате на нашия уебсайт, абонирате се за нашия бюлетин, попълните формуляр или въведете информация на нашия сайт. Ние събираме информация автоматично, когато използвате услугите ни или потребителските сайтове (включително с технологии като “бисквитки”).

Получаваме информация от Услуги на трети страни (например плащане, чат съпорт и т.н.)

Как и с каква цел се използва вашата информация?

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, регистрирате се за нашия бюлетин, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

  • За да персонализирате вашето преживяване и да ни позволите да доставим вида на съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много;
  • За да ни позволите да ви обслужваме по-добре съобразено с вашите искания за обслужване на клиенти;
  • Да администрираме нашия сайт и за вътрешни операции, включително отстраняване на проблеми;
  • Да подобряваме услугите си, като анализираме поведението в платформата и уебсайтовете и осигуряваме по-добра среда за работа на потребителите. Обикновено правим това въз основа на анонимна, псевдонимална или обобщена информация, която не се фокусира върху Вас индивидуално;
  • Изпращане на периодични имейли за продукти и услуги, които биха могли да Ви заинтересуват и да подобрят работата Ви с платформата;
  • Да се поддържа обратна връзка след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания);
  • Да гарантираме сигурността и целостта на нашите услуги;
  • Като част от нашите усилия да поддържаме нашия уебсайт безопасен и сигурен и да наблюдаваме действителна или подозрителна измамна дейност;
  • Извършване на рекламна дейност;
  • Да спазва приложимите законови изисквания, като данъчни и други правителствени разпоредби и индустриални стандарти, договори и молби за правоприлагане.

Ние също така хостваме и обработваме потребителско съдържание за нашите клиенти. Нашите потребители ни казват какво да правим с потребителското съдържание и ние следваме инструкциите им. Тази Декларация за поверителност не описва какво правим с потребителското съдържание в инструкциите на нашите потребители (т.е. Като техни изпълнители). Ако сте краен потребител на някой от сайтовете на потребителя и искате да знаете как потребителят обработва информацията Ви, трябва да проверите неговата декларация за поверителност. Ако искате да знаете какво правим за собствените си цели, прочетете нататък.

Как се защитава вашата информация?

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията. В допълнение, информация, която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL). Внедряваме различни мерки за сигурност, когато даден потребител подаде заявка, влезе или има достъп до информацията, за да поддържа безопасността на личната ви информация.

Как се споделя вашата информация?

Данните на потребителите на Digipalads.com не се продават на трети страни. Ние няма да споделяме или предаваме никаква лична информация без Вашето изрично съгласие, освен ако:

  • Ние сме законово задължени да направим това;
  • За да изпълним договорни услуги за потребителя на Digipalads.com и / или за да изпълним правата и задълженията по тези условия на ползване и съответната договорна връзка между потребителя на Digipalads.com и Digipalads.com.

За да изпълнява услугите си Digipalads.com, може да се наложи Digipalads.com да използва услугите на трета страна.

Вашите права

Можете да осъществите достъп, актуализиране, промяна или изтриване на лична информация (или тази на крайните си потребители) или директно в профила си, или като се свържете с нас на адрес office@digipalads.com.bg, за да поискате необходимите промени. Можете да упражнявате другите си права (включително изтриването на профила си), като се свържете с нас на същия имейл адрес. Можете да поискате всички събрани данни, като попълните формуляра за заявка за данни тук

Имате право да не получавате маркетингови материали по имейл, като промените тези предпочитания в настройките на профила си.

Моля, обърнете внимание, че по технически причини може да има закъснение при изтриването на вашата лична информация от нашите системи, когато поискате от нея да я премахнете. Също така ще запазим личната информация, за да спазим закона, да защитим правата на нашите и другите, да разрешим спорове или да приложим нашите правни условия или правила, доколкото това е разрешено от приложимото законодателство.

В случай че считате, че данните Ви се обработват незаконосъобразно от администратора, имате право на жалба до Комисията за защита на личните данни, която е надзорният орган, отговарящ за прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни. Kомисия за защита на личните данни; Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №2 Телефон: 02 / 9153 518 Интернет страница: cpdp.bg Електронна поща: kzld@cpdp.bg

Използваме “бисквитките” за:

  • Удостоверяване на самоличността Ви – “бисквитките” ни помагат да потвърдим профила Ви и автоматично да влизате в уебсайта си от същия браузър;
  • Разберем и запазиме предпочитанията на потребителите за бъдещи посещения;
  • Следене на рекламите;
  • Събиране на обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействията на сайта, за да предлагаме в бъдеще по-добри практики и инструменти в сайта.

Услугите на трети страни могат да използват “бисквитки”, за да ви помогнат да влезете в услугите им от нашите услуги. Всяко такова използване на “бисквитки” от трета страна се регулира от правилата на третата страна, от която се поставя “бисквитката”.

Можете да изберете да ви предупреждават всеки път, когато се изпраща “бисквитка”, или можете да изберете да изключите всички “бисквитки”. Направете това чрез настройките на браузъра (като Internet Explorer). За да научите повече за Digipalads.com и “бисквитките”, моля, посетете нашата „Политика за бисквитките“.

Услуги от трети страни

Понякога по наше усмотрение можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно ние не носим отговорност или отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всяка обратна връзка относно тези сайтове.

Актуализации на Политиката за лични данни

Ние ще актуализираме  Политиката за лични данни периодично, за да отразим промените в технологиите, закона, нашите бизнес операции или по всяка друга причина, която смятаме за необходима или подходяща. Когато правим промени, ще актуализираме “Дата на влизане в сила” в горната част на Политиката за лични данни и ще я публикуваме в нашите сайтове. Ако извършим съществени промени в него или начините, по които обработваме личната информация, ние ще ви уведомим (например чрез публикуване на известие за промените на нашите сайтове преди да влязат в сила или директно ще Ви изпратим известие).

Препоръчваме ви периодично да проверявате и да прегледате тази Политика за лични данни за всички промени, настъпили след последното Ви посещение. Това ще Ви помогне да разберете по-добре отношенията Ви с нас, включително начините, по които обработваме вашата лична информация.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно Политиката за лични данни, можете да се свържете с нас, като използвате информацията по-долу.

Меркус ЕООД

Ул. Братя Шкорпил 6, Варна, България

office@digipalads.com